hétfő, 22 jan. 2018
Te most itt vagy:

Ha még nem döntött az1%-ról!

Kedves Sportkedvelők!
 

A  Tolna-Mözsi Futsal Sportegyesület képviseletében szeretnénk kérni, hogy az SZJA 1%-át ajánlja fel egyesületünk működésének segítésére. Egyesületünkben kb. 150 fő lány(ka), felnőtt hölgy, fiú, férfi sportol. Az NB-I, női és férfi NB-II. futsal, U-15-ös csapatunk mellet focisuli és fociovi csoportokban is folyik a futsal képzés. További eredményeink felsorolása helyett  munkánkról meggyőződhet honlapunkon keresztül.

 Az SZJA bevallás során a RENDELKEZŐ NYILATKOZAT kitöltésekor gondoljon ránk és a kedvezményezett adószámként jelöljön meg minket:

 ADÓSZÁMUNK: 18864023-1-17 

       KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: TOLNA-MÖZSI FUTSAL SPORTEGYESÜLET
 

Segítségét és támogatását előre is megköszönjük: Tolna-Mözsi Futsal Sportegyesület

Eseménynaptár

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Ki olvas minket

Oldalainkat 34 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 662266
Riport
A Marley Magyarország Zrt. névhasználati szerződést kötött a Női Futsal NB.I.-ben szereplő  női futsalcsapatot működtető Tolna-Mözsi Sportszervező Nonprofit Kft-vel. Csapatunk elnevezése a továbbiakban: Marley Tolna-Mözs.

A szerződés előzményeiről, körülményéről Polgár Pétert, a Marley gazdasági vezetőjét kérdeztem:
 
 
 
 
1. Honnan támadt az ötlet, hogy a sporton keresztül keressen reklám lehetőséget cégetek?
Cégünk már korábban is gondolkodott a meglévő reklámozási tevékenységeken kívüli lehetőségek felkutatásán és kiaknázásán. A sport egy olyan terület, amely komoly potenciállal rendelkezik marketing megjelenések területén. A cég vezetőségében találunk sportkedvelő embereket, akik láttak ebben lehetőséget, továbbá  a Marley Magyarország Zrt. egyfajta tapasztalatszerzésként is tekint a megkötött névhasználati szerződésre. A távlati célunk az, hogy a lehető legtöbbet profitáljunk abból, hogy a Marley név egyre több helyre eljut a futsal csapaton keresztül.

2. Miért ezt a sportágat választottátok, és miért esett a választás a Tolna-Mözsi futsal csapatra?
A válasz nagyon egyszerű, mégis több irányból megközelíthető. Egyfelől Simon Bogi munkatársunknak köszönhetően - aki hosszú ideje a Tolna-Mözsi női futsal csapat meghatározó játékosa - néhány évvel ezelőtt a cég futballszerető dolgozói megismerkedtek a futsallal, ezzel a nagyon dinamikusan fejlődő és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportággal. Ennek következtében a  cég amatőr, de annál lelkesebb focicsapata egyre többször mérte össze erejét a futsalos lányokkal, és ez meccsről-meccsre jobb kapcsolatot eredményezett a klub és a cég között, amely mind a mai napig tart, sőt a megkötött szerződésnek köszönhetően a jövőben is folytatódni fog.
Másrészt nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan egyesületet támogassunk, amellyel az elképzeléseink és a jövőképünk egyezik. Szimpatikus számunkra, ahogy a tolnai futsal egyesület évről-évre fejlődik, és az utánpótlását erősíti. A Tolna-Mözsi Futsalegyesülethez hasonlóan mi is a növekedés és a fejlődés útjára léptünk, még ebben a termelő vállalkozásokat eléggé hátrányosan érintő gazdasági környezetben is. További közös pontként megemlíteném még a magas színvonalú munkát és minőséget, hiszen míg futsal környezetben országos hírnévre tett szert a Tolna Mözsi egyesületben zajló kiváló szakmai munka, a Marley termékeivel kapcsolatban is a minőség és a megbízhatóság ugrik be elsőként az embereknek itthon és külföldön egyaránt.
Mindezek mellett alapelvünk, hogy jó lokálpatriótaként Tolna megyei csapatot támogassunk, amely a megyében élő emberek számára komoly társadalmi üzenettel bír.
Személyes gondolatként engedj meg még annyit, hogy örömömet fejezzem ki az együttműködés létrejötte miatt, ugyanis magam is több alkalommal részt vettem a tolnai futsalos fiúk edzésén, illetve a Marley-s focicsapat tagjaként a többiek nevében is elmondhatom, hogy az évek során komoly barátságok köttettek a sportpályán kívül is.

3. Milyen eredményeket vártok el a reklám szerződés ellenértékeként?
Természetesen a célunk az, hogy az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző legyen. Azáltal, hogy a női futsalcsapat hétről-hétre járja az országot, illetve egyre sűrűbben kap külföldi meghívást is, azt várjuk, hogy a Marley Tolna-Mözs csapatnév segítségével egyre többen megismerjék cégünk profilját. Hosszabb távon pedig nyilván az a tervünk, hogy az együttműködésből több megrendelést és nagyobb árbevételt generáljunk. A női futsalcsapatnak pedig az általunk megfogalmazott elvárás gyakorlatilag a saját elvárása is egyben: a felsőházi rájátszásba jutás kiharcolása, az élmezőnyben maradás.

4. Kérlek, mutasd be cégeteket!
A Marley Magyarország Zrt. a Tolna megyeiek körében jól ismert, komoly múltra visszatekintő (volt BVK, GemencPlast) vállalat. 2003-ban csatlakozott egy nemzetközi cégcsoporthoz, azóta is szorosan a csoport tagjaival működik együtt. A korábbi idők szélesebb termékpalettájától eltérően ma fő profilunknak a műanyag harmonikaajtó-gyártást tekintjük, kiegészítve egyéb műanyagipari termékekkel (falburkoló, csempe élvédők, ipari profilok). Értékesítéseink külföldre és belföldre egyaránt történnek, a határainkon túl ajtóink megtalálhatók német, cseh, osztrák, dél-afrikai és hamarosan az amerikai piacon is, míg belföldön a nagy barkácsáruházakban és szakmai vevők polcain is. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a Marley név továbbra is a magas színvonalú műanyag termékek szinonimája maradjon.


Köszönöm a válaszokat, sok sikert kívánunk a vállalkozásnak.
 
Készítette: Simon Ferenc
 
 
Marley focicsapat