hétfő, 22 jan. 2018
Te most itt vagy:

Ha még nem döntött az1%-ról!

SZERDÁN FÉL 6-TÓL ESTE fél 9 IG TOLNÁN A VÁROSI SPORTCSARNOKBAN EGYESÜLETI SPORNAPOT SZERVEZÜNK. MINDEN GYEREKRE ÉS SZÜLŐRE SZÁMÍTUNK. LEHET FOCIZNI, RÖPLABDÁZNI, FLOORBALLOZNI, KOSARAZNI, PING-PONGOZNI, TOLLASOZNI, BILIÁRDOZNI, STB. ESETLEG AMELYIK CSOPORT SZERETNE FŐZNI, AZT IS MEGSZERVEZHETI

 

 

Eseménynaptár

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 662240
Simon Bogi értékelte az Univerzum elleni meccset.
Írta: Ulrich István   

A hétfő esti Tolna-Mözs - Univerzum mérkőzés egyik legjobbja kétségkívül Simon Boglárka volt, aki két góljával igazolta, hogy nem véletlenül került a válogatottba. Bogi a mérkőzés másnapján vállalkozott arra, hogy a noifoci.com számára összefoglalja a mérkőzés tapasztalatait.

Két hete edzőváltás történt az egyesületnél, Mucska Gyula vette át a csapat vezetését. Korábban már többünknek volt edzője, éveken keresztül. Ismert volt a szakértelme, a stílusa. Úgy gondolom, hogy nagyon sokat köszönhetünk Pálinkás Jánosnak, hogy tavaly nyáron elvállalta a csapatot, és kihúzott minket a gödörből, ugyanis „árvák” lettünk, amikor Herczig Gábor a férfi szakág vezetését vette át. De, a múlt hónapban megtört a csapat teljesítménye. Nagyarányú vereségek, csapategység romlás, feszültség jellemezte az együttesünket. Okát a mai napig nem tudjuk. Tudtam, hogy Gyula bácsi csodát művel! A három héttel ezelőtti meccs - a 16-2-es vereség - már csak a múlté. Tegnap sikerült bebizonyítani, hogy nem felejtettünk el futsalozni, és kellő hozzáállással, küzdeni akarással ilyen szuper mérkőzést játszhatunk, mint a tegnapi. Nem láttam a többi csapat meccseit, de így is biztosan állíthatom, hogy a szezon legjobb meccsét játszottuk tegnap. Mindkét csapat maximálisan, hozzáteszem sportszerűen küzdött. Igaz, az Univerzum többet birtokolta a labdát, de a mi csapatunk maximálisan kivédekezte az ellenfelet. Nagy iramú, színvonalas meccset láthatott a közönség. Minden társam a végsőkig küzdött, ez a mentalitás erőt adott, amikor már futni is alig bírtunk a pályán. Gyula bácsi folyamatosan irányított minket, korrigálta a hibákat, és sikeres taktikát gyakoroltatott be velünk a két hét alatt. Már majdnem a középkezdésből gólt értünk el, az első öt másodpercben. Példaértékű volt Hodován Edit hozzáállása, hogy egy heti betegség után legyengülve is pályára lépett, vagy Varga Adél, aki 40 (utána még 10) percen keresztül megállás nélkül a maximumot nyújtotta, vagy Kovács Anita, aki mezőnyjátékos létére bravúros kapusteljesítményt produkált, de megemlíteném a mások által "kicsiknek" nevezett társaimat, akik bizonyították, hogy képesek a rájuk bízott feladatot ellátni. Mezőny legjobbja nincs az én megítélésem szerint, mert mindenki kiváló teljesítményt nyújtott. Meggyőződésem, hogy ha Edit fizikailag erősebb lett volna, ha Molnár Eszter beállhatott volna a kapuba és Anita közöttünk tudott volna játszani, vagy Folk Reni sérülése miatt nem áll ki a játékból a második félidőben, akkor még ennél is nehezebb dolga lett volna az ellenfélnek. A kondíciónk még nem a legjobb, mert az elmúlt időben sérülések, betegségek miatt elég hiányosan jelentünk meg az edzéseken. De ezen lehet javítani. Tegnap bebizonyosodott, hogy jó úton járunk, nincs szégyenkezni valónk, és igenis ott a helyünk a legjobb 4 csapat között. A következő feladatunk a Miskolc legyőzése lesz, és akkor miénk lehet a bronzérem. Jövőre, pedig nem tartom kizártnak az előrébb lépést! Minden társamnak gratulálok a hozzáállásához és a játékához! Hajrá Tolna!
 
Forrás: noifoci.com