kedd, 23 jan. 2018
Te most itt vagy:

Ha még nem döntött az1%-ról!

Kedves Sportkedvelők!
 

A  Tolna-Mözsi Futsal Sportegyesület képviseletében szeretnénk kérni, hogy az SZJA 1%-át ajánlja fel egyesületünk működésének segítésére. Egyesületünkben kb. 150 fő lány(ka), felnőtt hölgy, fiú, férfi sportol. Az NB-I, női és férfi NB-II. futsal, U-15-ös csapatunk mellet focisuli és fociovi csoportokban is folyik a futsal képzés. További eredményeink felsorolása helyett  munkánkról meggyőződhet honlapunkon keresztül.

 Az SZJA bevallás során a RENDELKEZŐ NYILATKOZAT kitöltésekor gondoljon ránk és a kedvezményezett adószámként jelöljön meg minket:

 ADÓSZÁMUNK: 18864023-1-17 

       KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: TOLNA-MÖZSI FUTSAL SPORTEGYESÜLET
 

Segítségét és támogatását előre is megköszönjük: Tolna-Mözsi Futsal Sportegyesület

Eseménynaptár

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Ki olvas minket

Oldalainkat 33 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 662492
NŐI FUTSAL NB I 10. FORDULÓ
Írta: Domokos János   

Futsalhungary:

„Bravúros Göcsej győzelem Tolna ellen!


Göcsej SK – BrandMission-Artifex Tolna 4-1 (1-1)

Répce Sportcsarnok, 100 néző

Játékvezetők: Dávid József – Dr. Egyed Péter – Morzsa Ábel
Göcsej: Kiss Emília – Megyeri Boglárka, Lehota Szimonetta, Orbán Szandra, Marsai Nikoletta
Csere: Horváth Lilla, Vörös Viktória, Czeglédi Petra, Szegedi Anita, Németh Alexandra Mónika, Fábián Ramóna, Nagy Bianka
Edző: Tánczos Tibor

Tolna: Ősz Csenge – Szalkai Kitti, Folk Zsuzsanna, Varga Adél, Mariia Vaskovets
Csere: Viktoriia Solomakha, Iryna Marchenko
Edző: Volodymyr Kolok
Gólszerző: Orbán Szandra (2), Lehota Szimonetta, Marsai Nikoletta illetve Folk Zsuzsanna


A Göcsej taktikus játékkal teljesen megérdemelt győzelmet aratott a rendkívül indiszponáltan, rossz felfogásban játszó Tolna ellen és igen értékes három ponttal gazdagodott. Tánczos Tibor ezen a mérkőzésen ült utoljára a zalaegerszegi csapat kispadján és játékosai mindenféleképpen szerettek volna győztes meccsel elbúcsúztatni őt. Csúsztak-másztak Orbán Szandráék, nem ismertek elveszett labdát, mentálisan és taktikailag egyértelműen a tolnaiak fölé kerekedtek.


Pedig a vendégek számítottak a találkozó esélyesének, az Astra elleni siker után kevesen hittek volna abban, hogy ilyen kiábrándító teljesítményre lesznek képesek a Kolok tanítványok. Folk Zsuzsanna révén hamar meg is szerezték a vezetést, de Lehota Szimonetta egyenlítő találata után már benne volt a levegőben, hogy bizony meglepetés van készülőben. A szünetben hiába próbálta rendezni a sorokat az ukrán mester, az ellenállhatatlanul játszó Orbán Szandra vezetésével a Göcsej háromszor is betalált Ősz Csenge hálójába és 4-1-s diadalt aratott. A tolnaiak feszült idegállapotára utal, hogy a hamarosan végleg távozó Iryna Marchenko sportpályára nem való megmozdulása után – földön fekvő ellenfelébe rúgott bele- a 27. percben a kiállítás sorsára jutott. Horváth Hanna külföldi útja, Üveges Katalin pedig családi okok miatt nem volt részese a kudarcnak.

Tánczos Tibor (Göcsej): - Köszönöm a lányoknak, hogy ilyen harcos és jó játékkal megszereztük a győzelmet. Egy élcsapatot sikerült meggyőző fölénnyel legyőzni, ezzel megadva nekem, hogy győzelemmel köszönhessek el a Göcsejtől. Ahogy az elejétől kezdve hittem és mondtam is pár helyen, ha megfelelően tudunk kiállni bárkit meg tudunk verni. Elkezdtünk egy munkát, ami az elmúlt egy hónap során az eredményét is mutatja. Az új vezetőség nem velem képzeli el a jövőt és ez az a kivételes alkalom, amikor a két fél szándéka egybecseng. Mostantól pedig csak előre nézek, várom a kicsit lazább heteket és ha az új kihívás el akar találni a futsallal kapcsolatban, nem fogok elugrani.


Volodymyr Kolok (Tolna): - Sok oka vannak, hogy a csapat nem a legjobb pszichológiai állapotban jött el erre a meccsre. Rengeteg volt a hiányzónk, így csak két játékost tudtam a kispadról pályára küldeni, ami egyre csökkent Marchenko kiállítását követően. A Göcsej igen taktikusan és harcosan küzdött, küzdőképességben felénk kerekedtek. Sajnos a helyzetkihasználásunk nem működött, a második félidőben egyre idegesebbek lettek a lányok. Fejben sajnos nem voltunk ott a pályán, ez is közrejátszott abban, hogy pont nélkül maradtunk.”

- Simonyi András -